Butikken holder lukket til og med onsdag den 6. september. Vi ses igen torsdag den 7. september.

Bæredygtige køkkener

Klimavenlige køkkendrømme

Hos Køkkencentret CPH er bæredygtighed ikke bare et buzzword – det er en livsstil. Derfor er vi stolte af at kunne tilbyde dig en klimavenlig køkkendrøm, der er bæredygtig på flere parametre:

 

  • Produktionen af køkkenerne er klimaneutral.
  • Vi bruger miljøvenligt materiale til at sikre køkkenerne under transporten.
  • Køkkenerne indeholder meget færre kemiske stoffer, der kan have en negativ effekt på miljøet.

 

Det er ikke bare noget, vi siger. Alt er dokumenteret i et CFP-studie (Carbon Footprint Study) udført af instituttet „Focus Zukunft“, som har undersøgt udslippet af drivhusgasser i hele køkkenets livscyklus.

Køkkener uden kemi

Vil du kunne trække vejret frit i dit nye køkken? Vores køkkener er lavet med vandbaserede lakker og indeholder kun halvt så meget formaldehyd som almindelige køkkener.

 

Koncentrationer af formaldehyd i luften over en bestemt grænseværdi er sundhedsskadeligt for mennesker og påvirker indeklimaet negativt.

 

Når du vælger et af vores køkkener, får du et køkken uden skadelige kemikalier. Det er godt for indeklimaet, og det er godt for naturen. På den måde bliver dit nye køkken nemt en del af din bæredygtige livsstil.

Med vores køkkener får du både bæredygtighed, kvalitet og smukt design

Bæredygtighed og omtanke for miljøet er vigtigere end nogensinde – også når det kommer til valg af nyt køkken.

 

Med Häcker køkkener har du mulighed for at vælge bæredygtighed uden at skulle gå på kompromis med dit drømmekøkken. Med et køkken fra Häcker får du nemlig både bæredygtighed, kvalitet og smukt design efter dine ønsker.

 

Hos Køkkencenteret CPH bestræber vi os på at være et af de bedste køkkenfirmaer i Danmark, ved at tilbyde bæredygtige løsninger i høj kvalitet og i forskellige prisklasser.

Grønne køkkener i mange farver

Det behøver bestemt ikke at være kedeligt at vælge et klimavenligt køkken. Faktisk kan du få dit grønne køkken i alle regnbuens farver og i mange forskellige designs.

 

Hvad med et køkken uden fedtede fingre på lågerne? Vores matlakerede låger med den særlige ”anti finger print”-overflade gør det lidt nemmere at holde køkkenet rent.

 

Eller hvad med en skræddersyet løsning til din affaldssortering, der gemmer alle sorteringsspandene væk på en flot og elegant måde?

 

Mulighederne er nærmest uendelige, og vi hjælper dig med alt, fra idé til færdigt køkken. 

Find os her

Tilmeld nyhedsbrev

Skriv dig op til vores nyhedsbreve her