Butikken holder lukket til og med onsdag den 6. september. Vi ses igen torsdag den 7. september.

Køkken totalentreprise

Når du beslutter dig for et nyt køkken, kan du enten nøjes med montering af køkken eller gå i gang med køkken totalentreprise. Med en totalløsning på køkken følger der ofte en række andre projekter. Det kan eksempelvis være nye gulve, el, vægge osv. Uanset hvad du vælger, så lad os hjælpe med at klare det hele på én gang, så du kan få glæde af dit nye køkken hurtigst muligt. 

 

Køkkencenteret CPH har et tæt samarbejde med egen tømrer/snedkermester, ligesom vi også samarbejder med forskellige håndværksgrupper: elektrikere, murere, malere, vvs og entreprenører. Vi kan levere en hel køkken totalentreprise og dermed spare dig for besværet ved at skulle have fat i flere faggrupper. 

 

Vi kan sørge for hele køkkenprojektet fra indhentning af tilbud til planlægning og koordinering af håndværkere. Det er en stor fordel at lade os stå for planlægning og koordinering, da det sikrer, at projektet bliver færdiggjort i henhold til den indgåede aftale.

Vi udfører køkkenmontering og totalentreprise på Sjælland.

Har du spørgsmål til totalløsninger på køkkenprojekter?

Hvis du har spørgsmål til køkken montering og pris på dette, så kontakt os for et uforpligtende tilbud på nyt køkken inkl. montering.

 

Vi kan give et uforpligtende tilbud, uanset om du er på udkig efter køkkenopsætning eller køkkenrenovering.

Find os her

Tilmeld nyhedsbrev

Skriv dig op til vores nyhedsbreve her