Butikken holder lukket til og med onsdag den 6. september. Vi ses igen torsdag den 7. september.

Klimavenlige kvalitetskøkkener

Konkurrencedygtige priser

Slidstærke køkkener til boligbyggerier og erhverv

Skal dit næste bygge- eller erhvervsprojekt have et smukt og slidstærkt køkken i langtidsholdbar kvalitet? Hos Køkkencentret CPH får du kvalitetskøkkener fra tyske Häcker i dansk design og æstetik.

Det får du:

  • Køkkener, der holder længe trods stort slid.
  • Klimavenlige køkkener, der passer perfekt til det bæredygtige byggeri.
  • Et prisniveau, som kan konkurrere med markedets store spillere.

Klimavenlige køkkener til bæredygtigt byggeri

Alle vores køkkener er bæredygtigt produceret og er derfor et oplagt valg til det klimabevidste byggeri. Køkkenerne har endda modtaget en pris for deres høje kvalitet og forbilledlige sundheds- og miljøbeskyttelse.

Vores køkkener er perfekte til det bæredygtige byggeri, fordi:

  • Produktionen af køkkenerne er helt klimaneutral
  • Häcker bruger miljøvenligt materiale til at sikre køkkenerne under transporten
  • Køkkenerne indeholder meget færre kemiske stoffer, der kan have en negativ effekt på miljøet.

 

Vi bruger desuden et bæredygtigt alternativ til skumstofblokke og styropor-plader til transportsikring af vores køkkener. På den måde er bæredygtighed tænkt ind i alle aspekter af køkkenets livscyklus.

Køkkener uden kemi

Vil du være sikker på et godt indeklima i dit byggeri eller erhvervskøkken? Vores køkkener er lavet med vandbaserede lakker og indeholder kun halvt så meget formaldehyd som almindelige køkkener.

 

Formaldehyd er en ubundet, flygtig organisk forbindelse, som bruges ved produktion af træmaterialer. Koncentrationer af formaldehyd i luften over en bestemt grænseværdi er sundhedsskadeligt og påvirker indeklimaet negativt.

 

Ved omhyggeligt valg af træmaterialer og leverandører holder vores køkkener sig langt under grænseværdierne for kemisk udledning fra træmaterialer. Med andre ord får du med et køkken fra Häcker de bedste forudsætninger for ren luft og et godt indeklima.

Én løsning fra idé til færdigt køkken

Skal vi sætte køkkenerne op?

Hos Køkkencenter CPH hjælper vi gerne med opsætningen af køkkener gennem vores egen tømrer-/snedkerforretning. På den måde undgår du at spilde tid på at prøve at finde en tømrer eller snedker, der har tid og kompetencer til det. Du får med andre ord den fulde løsning fra idé til færdigt køkken hos os.

Vil du gerne høre mere om, hvad Køkkencentret CPH kan gøre for din erhvervsejendom eller dit byggeri? Eller hvad pris på et nyt køkken er inkl montering

Kontakt os på info@kc-cph.dk eller tlf. 71 96 50 05.

Find os her

Tilmeld nyhedsbrev

Skriv dig op til vores nyhedsbreve her