Butikken holder lukket til og med onsdag den 6. september. Vi ses igen torsdag den 7. september.

Pris på nyt køkken inkl. montering

Konkurrencedygtige priser

Hvad koster et nyt køkken med montering?

Nyt køkken pris inkl. montering afhænger af størrelse samt selve køkkenet, men montering koster typisk fra 22.000 kr. inkl. moms.

 

Når du investerer i et nyt køkken, har det oftest sine fordele, at få professionelle håndværkere til at montere køkkenet. Overlader du monteringen til os, garanterer vi derfor:

  • Erfarne og professionelle håndværkerkere, som er vant til at montere køkkener fra Häcker
  • Effektiv montering, så du kan få dit drømmekøkken hurtigst muligt
  • Garanti på køkken og opsætning, så vi påtager os hele ansvaret for dit nye køkken og du ved, hvornår det er leveret og monteret
  • Mulighed for totalentreprise, hvis projektet fx omfatter nyt gulv, loft eller anden form for renovering. Læs mere her.


Du er altid velkommen til at kontakte os på telefon 71 96 50 05 for en præcis pris på nyt køkken inkl. montering.

Hvad koster et nyt køkken?

Hos Häcker findes der et utal at muligheder, når du skal vælge dit drømmekøkken og derfor kan prisen også variere.

Det som typisk påvirker prisen på nyt køkken er:

 

– Størrelsen på køkkenet
Design og materialer
– Bordplade
– Skabe eller skuffer
– SMART funktioner
Hvidevarer
– Montering


Hos Køkkencenteret CPH står vi derfor klar med inspiration, rådgivning og et tilbud på dit nye køkken, så du kan komme i mål med dit drømmekøkken.

Få en pris på dit drømmekøkken

Prisen på et nyt køkken afhænger af flere faktorer, men hos Køkkencenteret CPH kan du få et Co2 neutralt Häcker køkken i høj kvalitet fra 90.000 kr. inkl. moms. På denne side kan du læse om nyt køkken pris inkl. montering, men du er også altid velkommen til at kontakte os, hvis du ønsker en helt præcis pris på dit nye køkken.

 

Mangler du inspiration til dit nye køkken? Så besøg vores inspirationsside her

Hvor lang tid tager montering af køkken?

Hvis området, hvor køkkenet skal opsættes, er tomt og klar til montering, tager monteringen af køkkenet typisk 3-4 dage. Hvis der derimod er tale om en større eller mindre køkkenrenovering, som vores dygtige køkkenhåndværkere varetager, kan monteringen tage længere tid.

Monteringen af dit køkken aftales derfor nærmere under processen med os.

Få inspiration, rådgivning og pris på dit drømmekøkken

Uanset om du er i idéfasen og mangler inspiration til dit nye køkken, eller om du ønsker rådgivning, så står Køkkencenteret CPH klar til at hjælpe dig.

I vores køkkenbutik finder du et gennemført udvalg af Häcker køkkener, hvor du kan lade dig inspirere og få rådgivning, men vi kommer også gerne hjem til dig, hvor vi kan tage en snak og foretage opmåling, så du kan komme tættere på drømmen om et nyt køkken.

Besøg butikken eller kontakt os på telefon 71 96 50 05  eller på mail info@kc-cph.dk og hør, hvad vi kan gøre for dine køkkendrømme.

Find os her

Tilmeld nyhedsbrev

Skriv dig op til vores nyhedsbreve her