Butikken holder lukket til og med onsdag den 6. september. Vi ses igen torsdag den 7. september.

Tilbud & beslutning

De sidste detaljer inden opsætning

Indledende overvejelser

Fra idé til tegning

Tilbud og beslutning

Byggefasen

Indledende overvejelser

Fra idé til tegning

Tilbud og beslutning

Byggefasen

Tilbud

Når vi har designet dit nye køkken, kommer du ned i butikken, hvor vi i fællesskab gennemgår tegningen og træffer de endelige valg i forhold til fronter, farver, bordplade og greb.

 

Vi guider dig til de rigtige valg og præsenterer dig for et samlet tilbud, hvor du kan se, hvad dit nye køkken kommer til at koste. Hvis der er brug for supplerende håndværksopgaver, vil du ligeledes kunne se prisen på disse.

Nyt køkken priseksempler

Prisen på et nyt køkken afhænger af materialer og mål. Uanset om du er til stort eller småt, standard eller skræddersyet, så kan du finde dit nye køkken hos os. Vi tilbyder køkkener i høj kvalitet i flere prisklasser, uanset om du vælger et af vores smukke standardkøkkener eller selv vil vælge dine elementer og få det lige, som du vil have det.

 

Køkkeneksemplerne indeholder alle:

  • Integreret køl/frys inkl. skab
  • 2 stk. 60 underskab
  • 1 stk. vaskeskab
  • 1 stk. skuffeskab m. 3 skuffer
  • 1 stk. ovn m. digitalt display og bl.a. pyrolyse, samt kogeplader m. induktion
  • 1 stk. vask og blandingsbatteri
  • 1 stk. bordplade 40 mm tyke

Kontrolopmåling

Hos Køkkencenteret CPH tager vi hånd om alle detaljer, og derfor kommer vi hjem til dig og foretager en grundig kontrolopmåling, så vi sikrer os, vi har tegnet rigtigt, og er helt sikre på at få bestilt køkkenet, så det passer med tegningen.

 

Vi noterer de specielle krav og ønsker, du måtte have, og gennemgår samtidig placeringen af rør, stikkontakter og øvrige installationer.

Ordrebekræftelse

Når de endelige valg er truffet, vil vores team af køkkeneksperter gennemgå alle detaljer i dit køkkenprojekt og udarbejde en ordrebekræftelse.  Her bekræfter vi dit valg af materialer, farver og hvidevarer, og oplyser dig om den endelige pris for dit nye køkken.

 

Når alle detaljer er på plads, vil vi inddrage eventuelle samarbejdspartnere og udarbejde en tidsplan, som inkluderer alle trin i processen – lige fra tilpasning af din bolig til opsætning af dit nye køkken og installation af hvidevarer.

Find os her

Tilmeld nyhedsbrev

Skriv dig op til vores nyhedsbreve her