Butikken holder lukket til og med onsdag den 6. september. Vi ses igen torsdag den 7. september.

Blaupunkt og Häcker

Tysk kvalitet, når det er bedst.

Häckers køkkener

Hos Køkkencenteret CPH er vi dedikerede til at gøre dine køkkendrømme til virkelighed.

 

Som certificerede forhandlere af bæredygtige kvalitetskøkkener fra tyske Häcker byder vi dig indenfor i et univers af smukke og fleksible løsninger, hvor vi sammen designer dit unikke drømmekøkken. Er der behov for tilpasning af boligen, står vores team af dygtige håndværkere klar til at hjælpe, for hos køkkencenteret CPH er vi med dig hele vejen fra idé til opsætning. 

 

Vores køkkener tager udgangspunkt i de to produktserier Concept 130 og Systemat. Begge serier er bygget op om de samme grundmoduler men tilbyder dig forskellige valgmuligheder.

 

Concept 130 er vores basismodel, som du kan tilpasse efter din unikke stil, mens Systemat giver dig en række valgmuligheder for at tilføre lidt ekstra luksus som fx integrerede lyskilder, elektronisk skuffeåbning og eksklusive hide away-løsninger.  

 

Vores fokus på design, kvalitet og funktionalitet sikrer, at uanset hvilken serie du vælger, får du et køkken i topkvalitet, der vil holde i mange år fremover.

Nedenfor kan du, med et klik på billedet, downloade kataloger for de to serier og lade dig inspirere. God fornøjelse.

Hårde Hvidevarer

Et nyt køkken åbner naturligt op for et ønske om nye hvidevarer.

Hos Køkkencenteret CPH vejleder vi dig om de løsninger, der giver dig det bedste udbytte. Er du i tvivl om, hvorvidt dine nuværende hvidevarer kan genbruges i dit nye køkken, så hjælper vi dig med at vurdere, om de kan passe ind, eller om det vil være bedre at investere i nyt.

 

Hos Køkkencenteret CPH er vi stolte af at forhandle Blaupunkt, som er kendt for deres høje kvalitet. Blaupunkt tilbyder en bred vifte af hvidevarer herunder komfurer, ovne, køleskabe, og opvaskemaskiner. Deres fokus på teknologi, funktionalitet og design betyder, at du får brugervenlige, højt-ydende og holdbare produkter, der samtidig komplementerer dit køkken og tilføjer æstetisk værdi.

 

Udover Blaupunkt finder du også hvidevarer fra andre kendte mærker som Miele, Siemens og Witt, så du kan få præcis det produkt, du ønsker.

 

Du behøver ikke at købe et nyt køkken for at købe hvidevarer hos os. Hvis det er tid til opgradering, så kig ind i butikken og lad os hjælpe dig med at finde den bedste løsning til dig.

Tilmeld nyhedsbrev

Skriv dig op til vores nyhedsbreve her