Butikken holder lukket til og med onsdag den 6. september. Vi ses igen torsdag den 7. september.

grebsfrit køkken

Grebsfrit køkken kan fås i alle NCS farver

Hos os i Køkkencenteret CPH tilbyder vi et bredt udvalg og mange muligheder inden for grebsfrit køkken. Blandt andet har Häcker Kitchen et virkelig bredt udvalg af løsninger til dig som er på udkig efter et grebsfrit køkken til dit hjem.

 

Med et grebsfrit køkken får du et stilrent og moderne design, komplet med mange lækre løsninger og muligheder. Blandt andet kan du få lys i grebslisten, som kan dæmpes efter lyst og behov.

 

Med et grebsfrit køkken fra Häcker køkkener, giver det dig mulighed for at designe dit køkken præcist som du vil have det, i den farve som du altid har ønsket dig, om det gælder black oak, en moderne landstil eller i de mere lyse farver.

Fordele ved grebsfrit køkken

Med et grebsfrit køkken handler det ikke kun om et æstetisk look, men også om de praktiske fordele. Den rene og minimalistiske stil skaber en følelse af rummelighed og orden.

Uden fremspringende greb er rengøringen hurtigere og nemmere, hvilket gør køkkenet ideelt for en travl hverdag.

Desuden er sikkerheden forbedret, da der ikke er greb, som børn kan støde imod eller hænge fast i.

 

Er du i tvivl om hvordan og hvorledes processen skal forløbe i forbindelse med køb af et grebsfrit køkken, vi tilbyder dig at få indsigt i alt fra ide til tegning

Personlig rådgivning hos Køkkencenteret CPH

Kom endelig ned forbi vores køkkenbutik og lad os høre om dine ønsker. Vi står klar til at tegne og montere dit nye køkken.


Hos Køkkencenteret CPH, din lokale køkkenbutik, forstår vi vigtigheden af detaljer og kvalitet. Vi tilbyder konkurrencedygtige priser og gennemsigtighed i forhold til, hvad et nyt køkken pris inkl. montering vil indebære.


Har du spørgsmål, så kontakt os endelig
på telefon 71 96 50 05 eller på mail info@kc-cph.dk allerede i dag, eller kom forbi vores køkkenbutik på  Ordrupvej 62B, 2920 Charlottenlund.

Find os her

Besøg vores butik og bliv inspireret

Tilmeld nyhedsbrev

Skriv dig op til vores nyhedsbreve her