Butikken holder lukket til og med onsdag den 6. september. Vi ses igen torsdag den 7. september.

Vi hjælper dig fra start til slut

Køkkencenteret CPH håndterer alle faser af et køkkenprojekt

Spørgefasen

Fra idé til tegning

Tilbud og beslutning

Byggefasen

Spørgefasen

Fra idé til tegning

Tilbud og beslutning

Byggefasen

Historie

Køkkencenteret CPH blev grundlagt i 2020 af Lea og Karsten.

Idéen opstod efter i en årrække at have arbejdet med opsætning af køkkener igennem deres tømrer- & snedkervirksomhed, hvor tankerne om optimeringsmuligheder i design, indretning og funktion fyldte mere og mere. Da muligheden bød sig for at åbne en af Häckers allerførste selvejende butikker i Danmark med salg af CO2-neutrale køkkener, blev drømmen til virkelighed.

Beliggende centralt på Ordrupvej i Charlottenlund finder du køkkenbutikken, hvor du kan udforske vores udvalg af unikke køkkener i forskellige prisklasser samt hvidevarer fra Blaupunkt – det er tysk kvalitet, når det er bedst!

Baseret på dine ønsker og behov designer vi sammen dit nye drømmekøkken. Alle vores køkkener produceres miljøneutralt og helt uden skadelige stoffer, der kan påvirke indeklimaet negativt.

Hos Køkkencenteret CPH har vi endvidere et hold af håndværkere, der kan hjælpe med opsætningen og om nødvendigt også med renovering af din bolig, hvis der er behov for tilpasninger, for at også dine drømme kan blive til virkelighed.

Tilmeld nyhedsbrev

Skriv dig op til vores nyhedsbreve her