Åbningstider:

Tirs:
Ons-fre:

Lør:

 

11.00-16.30
11.00-17.30

11.00-14.00

Butikken holder lukket til og med onsdag den 6. september. Vi ses igen torsdag den 7. september.

Unikke køkkener

Unikke køkkener til enhver stil

Er du på udkig efter et unikt køkken, der ikke ligner naboens og som er tilpasset dine behov og stil? Lad Køkkencenteret CPH hjælpe dig. Hos os har du et væld af muligheder for at sammensætte dit eget unikke kvalitetskøkken fra tyske Häcker.

Med et køkken fra Häcker går æstetik og funktionalitet op i en højere enhed – uden at gå på kompromis med kvaliteten og bæredygtigheden.

Hvad er din køkkenstil?

Da vi ved, at køkkenstil er lige så individuelt, som vi mennesker er forskellige, har vi et bredt udvalg af stilarter. På den måde kan du finde et køkken, der matcher din personlige stil og passer ind i resten af din bolig.

Er du fx til:


Hos Køkkencenteret CPH kan du få det æstetiske design af dit drømmekøkken, som du ønsker det. Yderligere kan også indretningen af skabe og skuffer tilpasses dit behov sammen med de mange muligheder for SMART-funktioner. Mulighederne for at skabe unikke køkkener er mange og du kan selv vælge hvilke elementer, farver og materialer dit køkken skal bestå af.

Find mere køkkeninspiration til blandt andet indretning af skabe og skuffer herunder:

Køkkeninspiration

Find et unikt køkken i et af vores kataloger eller skab dit eget

Hvis du ønsker yderligere inspiration til nyt køkken, kan du gå på opdagelse i et af vores kataloger.

I det ene katalog finder du køkkenkonceptet classic/ART, der byder på moderne og lækre køkkenløsninger til den prisbevidste.

I det andet katalog venter systemat/ART, som er Häckers sofistikerede og designorienterede luksuskøkkener. Der er altså rig inspiration at hente.

I det tredje, og nyeste, katalog, finder du concept130, som giver dig helt nye muligheder for sammensætning og design.

Vi kommer også gerne hjem til dig med vores kataloger, tager en snak om din køkkendrøm og opmåler dit køkken. Skulle du have brug for at se din køkkendrøm visualiseret, tilbyder vi at tegne det for dig, så du lettere kan forestille dig dit kommende køkken.

Køkkencenteret CPH tilbyder også montering og totalentreprise

Hvad end du ønsker hjælp til at få monteret dit nye køkken, eller vil i gang med den helt store køkkenrenovering, kan vi hjælpe dig. Vi tilbyder køkken totalentreprise på hele Sjælland og kan levere alt fra indhentning af tilbud til planlægning og koordinering af håndværkere.

Du kan dermed få dit nye køkken, som du ønsker det og hurtigst muligt få glæde af det, uden at skulle stå med alt besværet. 

Se og mærk et køkken i vores butik

Nogle gange har man brug for at mærke og se et køkken med sine egne hænder og øjne for at få ny køkkeninspiration. Derfor kan du besøge vores køkkenbutik i Charlottenlund.

Her finder du et eksklusivt udvalg af Häcker-køkkener og kan frit gå på opdagelse i de forskellige stilarter, designs og materialer. Her står vi også til rådighed til at rådgive dig mod den rette køkkenløsning, der opfylder dine drømme.

Find os her

Tilmeld nyhedsbrev

Skriv dig op til vores nyhedsbreve her