Åbningstider:

Tirs:
Ons-fre:

Lør:

 

11.00-16.30
11.00-17.30

11.00-14.00

Butikken holder lukket til og med onsdag den 6. september. Vi ses igen torsdag den 7. september.

Find dit nye drømmekøkken hos køkkencenteret cph

DIT KØKKENFIRMA I KØBENHAVN OG OMEGN

Slidstærke køkkener til boligbyggerier og erhverv

Hos Køkkencenteret CPH forhandler vi bæredygtige kvalitetskøkkener fra det tyske mærke Häcker. Häcker er særlig kendt for at fremstille køkkener i høj kvalitet som både er moderne, holdbare og ikke mindst flotte. 

 

Hvis du leder efter et pålideligt køkkenfirma København, der ikke går på kompromis med kvalitet og funktionalitet, er du altid velkommen til at booke et uforpligtende møde med os. Du kan også besøge vores køkkenudstilling og få en masse inspiration.

Vores køkkenserier

Systemat/Art

Her får du mulighed for at skræddersy dit helt eget luksuskøkken med høj grad af designfrihed, hvad end det gælder skabe, køkkenborde, højder, bredder eller dybder. Det er kun fantasien der sætter grænser og du kan derfor få det perfekte køkken – uden at gå på kompromis med dine ønsker og behov.  

 

Concept130

Den nyeste produktlinje, concept130, gør det til en ren fornøjelse at opholde sig i køkkenet.

Fra nu af kan ekstraordinære køkkenidéer designes og skabes med et kreativt, multifunktionelt gittersystem – næsten uden grænser. Gittersystemet giver mulighed for at omdefinere køkkenplanlægningen med individuelle, fleksible designelementer – lige fra farve og form til teknisk implementering og udstyr. 

Udover disse produktlinjer forhandler vi også låger, tilbehør til køkkener, hvidevarer m.m., så uanset hvad du står og mangler til dit køkken i København eller omegn, kan du finde det hos os. Vi bestræber os på at være et af de bedste køkkenfirmaer i Danmark, ved at tilbyde køkkener i allerhøjeste kvalitet.

Hvis du leder efter køkkener i København, men ikke er helt sikker på, hvad din stil er, kan du finde køkkeninspiration her:

Vælg et bæredygtigt køkken

Når du vælger et køkken fra Häcker, gør du både klimaet og miljøet en tjeneste. Häcker er nemlig et af de få køkkenmærker i Danmark, der har certifikat på en miljøneutral produktion.

Dette har de bl.a. fået ved at begrænse deres CO2-udledning og ved at støtte projekter inden for både miljø- og klimabeskyttelse.

Vi monterer køkkener på hele Sjælland

Udover at levere køkkener tilbyder vi også montering og totalentreprise på hele Sjælland. Så hvis du står overfor en køkkenrenovering København, eller skal have et helt nyt køkken København, kommer vi gerne hjem til dig og sørger for, at du får det bedste resultat. 

 

Køkkencenteret CPH er et køkkenfirma København, hvor vi har et tæt samarbejde med egen tømrer-/snedkermester samt en række af dygtige elektrikere, murere, malere, vvs og entreprenører. I fællesskab sørger vi for hele entreprisen og sparer dig for både tid og besvær, ved at skulle have fat i forskellige faggrupper. 

Leder du efter det bedste køkkenfirma København har at tilbyde?

Hvis du leder efter køkkenbutikker København – hvad end du søger køkkenfirmaer København eller et køkkenfirma Charlottenlund eller et helt andet sted – så er vi hos Køkkencenteret CPH altid klar til at hjælpe dig med at finde det helt rigtige køkken, der matcher dine ønsker og behov.  

 

Med os får du det bedste køkkenfirma København har at tilbyde og du er altid velkommen til at kontakte os. Vi tilbyder både fysiske og online møder, og vi kommer også gerne ud og måler op hos dig. 

Find os her

Tilmeld nyhedsbrev

Skriv dig op til vores nyhedsbreve her