Butikken holder lukket til og med onsdag den 6. september. Vi ses igen torsdag den 7. september.

Køkkenbutik København

Konkurrencedygtige priser

Bæredygtige køkkener i København

Køkkenet fungerer som samlingssted i mange hjem, og det er et rum, hvor der hver dag bruges meget tid på madlavning og hyggelige stunder. Hos Køkkencenteret CPH kan du få dit eget unikke køkken tilpasset dit behov og din stil. Vi forhandler bæredygtige kvalitetskøkkener fra tyske Häcker i forskellige prisklasser og tilbyder samtidig montering og totalentreprise på hele Sjælland.  

Hvis du er på udkig efter køkkenforretninger, der forhandler unikke, bæredygtige totalløsninger inden for køkkener, så besøg vores butik eller få køkkeninspiration her.

Find dit nye køkken i vores køkken butik København

Hvis du vil mærke og se, hvordan en køkkendrøm kan udfolde sig, kan du besøge vores køkkenudstilling i Charlottenlund. Her kan du opleve et eksklusivt udvalg af vores Häcker-køkkener, se de forskellige stilarter, mærke kvaliteten og materialerne og lettere forestille dig, hvordan dit nye køkken skal se ud.

Vi står klar til at rådgive dig og til at tage en snak med dig om dit drømmekøkken.

Du kan få dit eget unikke køkken

Mulighederne for et nyt lækkert køkken er mange. I vores køkkenforretning har vi et stort sortiment af forskellige stilarter, design, prisklasser og farver, så der er helt sikkert et køkken, der passer til din smag og dit budget.

 

Systemat/ART er kendetegnet ved:  

  • Et elegant og designorienteret koncept 
  • Skræddersyede luksuskøkkener med en høj grad af designfrihed 
  • Uovertruffent design i foreningen mellem kreativitet og velovervejede løsninger 
  • At kun fantasien sætter grænser for dit nye køkken, så du behøver ikke at gå på kompromis med dine ønsker og behov 

Bæredygtige køkkener fra tyske Häcker – så er du sikret topkvalitet

Hos Køkkencenteret CPH adskiller vi os fra andre køkkenbutikker København ved, at vi forhandler bæredygtige kvalitetskøkkener fra tyske Häcker. Som så meget andet, der kommer fra Tyskland, er Häcker kendetegnet ved, at de laver holdbare køkkener i høj kvalitet. Häcker er en anerkendt køkkenproducent med certifikat på en miljøneutral produktion. Certifikatet er opnået ved at støtte forskellige projekter inden for miljø- og klimabeskyttelse og ved at Häcker har begrænset deres egen CO2-udledning.  

Når du vælger et køkken hos Køkkencenteret CPH er du dermed både sikret topkvalitet og miljømæssig omtanke.  

Hvis du leder efter en køkkenforhandler København, så kontakt os

Hvad end du har brug for et køkken Hellerup, en køkkenbutik Lyngby eller et køkkenfirma København, så er vi hos Køkkencenteret CPH i Charlottenlund klar til at opfylde din køkkendrøm.  

Vi tilbyder både fysiske og online møder, hvor vi kan præsentere vores muligheder for et smukt og bæredygtigt køkken og rådgive dig i forhold til valg af dit nye køkken.

Find os her

Tilmeld nyhedsbrev

Skriv dig op til vores nyhedsbreve her