Butikken holder lukket til og med onsdag den 6. september. Vi ses igen torsdag den 7. september.

Unikke køkkener

Unikke køkkener til enhver stil

Er du på udkig efter et unikt køkken, der ikke ligner naboens og som er tilpasset dine behov og stil? Lad Køkkencenteret CPH hjælpe dig. Hos os har du et væld af muligheder for at sammensætte dit eget unikke kvalitetskøkken fra tyske Häcker.

 

Med et køkken fra Häcker går æstetik og funktionalitet op i en højere enhed – uden at gå på kompromis med kvaliteten og bæredygtigheden. Det vil sige at med valg af et Häcker Køkken, vil du opleve at der er stor fokus på at opnå et unikt køkken til den pågældende kunde. 

Hvad er din unikke køkkenstil?

Da vi ved, at køkkenstil er lige så individuelt, som vi mennesker er forskellige, har vi et bredt udvalg af stilarter. På den måde kan du finde et køkken, der matcher din personlige stil og passer ind i resten af din bolig.

Er du fx til:

Hos Køkkencenteret CPH kan du få det æstetiske design af dit drømmekøkken, som du ønsker det. Yderligere kan også indretningen af skabe og skuffer tilpasses dit behov sammen med de mange muligheder for SMART-funktioner. Mulighederne for at skabe unikke køkkener er mange og du kan selv vælge hvilke elementer, farver og materialer dit køkken skal bestå af.

Find mere køkkeninspiration til blandt andet indretning af skabe og skuffer herunder:

Køkkeninspiration

Køkkencenteret CPH tilbyder også montering og totalentreprise

Hvad end du ønsker hjælp til at få monteret dit nye køkken, eller vil i gang med den helt store køkkenrenovering, kan vi hjælpe dig. Vi tilbyder køkken totalentreprise på hele Sjælland og kan levere alt fra indhentning af tilbud til planlægning og koordinering af håndværkere.

Du kan dermed få dit nye køkken, som du ønsker det og hurtigst muligt få glæde af det, uden at skulle stå med alt besværet. 

Se og mærk et unikt køkken i vores butik

Nogle gange har man brug for at mærke og se et køkken med sine egne hænder og øjne for at få ny køkkeninspiration. Derfor kan du besøge vores køkkenbutik i Charlottenlund.

Her finder du et eksklusivt udvalg af Häcker-køkkener og kan frit gå på opdagelse i de forskellige stilarter, designs og materialer, og dermed være med til selv at skabe et unikt køkken. Her står vi også til rådighed til at rådgive dig mod den rette køkkenløsning, der opfylder dine drømme.

Find os her

Tilmeld nyhedsbrev

Skriv dig op til vores nyhedsbreve her