Åbningstider:

Tirs:
Ons-fre:

Lør:

 

11.00-16.30
11.00-17.30

11.00-14.00

Butikken holder lukket til og med onsdag den 6. september. Vi ses igen torsdag den 7. september.

Få dit tysk drømmekøkken

Hos Køkkencenteret CPH har vi et stort udvalg af kvalitetskøkkener fra den tyske køkkenproducent Häcker, som forener design og funktionalitet.

Tysk køkken - Design og funktionalitet smelter sammen i tysk kvalitetskøkken

Häcker er en anerkendt tysk køkkenproducent, som er kendt for sine moderne og holdbare køkkener i høj kvalitet.

De utallige gennemførte køkkener i forskellige stilarter, indretninger, farver med mere gør, at der er et køkken til enhver smag og ethvert hjem.

 

LÆS OM HÄCKER KØKKENER


Samtidig har Häcker certifikat på miljøneutral produktion og derfor får du også et bæredygtigt køkken, når du vælger Häcker. 

 

Med et køkken fra Häcker får du derfor kvalitet, æstetik og bæredygtighed i ét. Så er du på udkig efter et tysk luksus køkken, er Häcker det helt rigtige valg.

Find din køkkenstil

Moderne, landstil, grebsfrit, lyst køkken, mørkt køkken, farver – mulighederne er uendelige, når det kommer til køkkener. Derfor har vi samlet et udpluk af vores smukke køkkener, hvor du kan få inspiration og en ide om, hvilken køkkenstil du er til.

Oplev dine mange køkkenmuligheder

Nyt køkken er altid en stor beslutning. Køkkenet er for mange det vigtigste rum i deres hjem og derfor er det vigtigt at vælge det helt rette køkken. Vi anbefaler derfor, at du booker et møde, hvor vi kan tale om dine ønsker til nyt tysk køkken og hvilke utallige muligheder vi kan tilbyde.

Formaldehyd er en ubundet, flygtig organisk forbindelse, som bruges ved produktion af træmaterialer. Koncentrationer af formaldehyd i luften over en bestemt grænseværdi er sundhedsskadeligt og påvirker indeklimaet negativt.

Ved omhyggeligt valg af træmaterialer og leverandører holder vores køkkener sig langt under grænseværdierne for kemisk udledning fra træmaterialer. Med andre ord får du med et køkken fra Häcker de bedste forudsætninger for ren luft og et godt indeklima.

Køkkencenteret CPH sørger for det hele

Hos Køkkencenteret CPH tilbyder vi ikke bare køkkener men også totalentreprise, hvis du skal i gang med et større køkkenprojekt. Vi har et tæt samarbejde med tømrere, murere, elektrikere, malere med mere og samtidig tilbyder vi at varetage alt lige fra indhentning af tilbud til planlægning og gennemførelse af projektet, så du slipper for besværet og de mange udfordringer, som ofte følger med projekter som disse.

Vi tilpasser vores service til præcis det, du har brug for.

Find os her

Tilmeld nyhedsbrev

Skriv dig op til vores nyhedsbreve her