Butikken holder lukket til og med onsdag den 6. september. Vi ses igen torsdag den 7. september.

Stålkøkken

Smoked Oak | Industrial Stee

Smoked oak industrial steel er et moderne køkken i stål

Smoked oak industrial steel er en kombination af to slags materialer, der ofte anvendes i moderne design, særligt når vi snakker køkkener. Denne type køkkenstil kan have tendens til at være populær for børnefamilier, da de ofte har ønsket om en robust køkkenbordplade, som kan tåle et hav af fedtede fingre. 

 

Er du interesseret i at gøre brug af Køkkencenteret CPH, som dine rådgivere når det handler om at tage stilling til både tilbud og beslutning, så står vi klar med åbne arme. 

Hvorfor vælge smoked oak industrial steel til sit stålkøkken?

Smoked Oak er en træsort, der har gennemgået en røgningsproces for at ændre dens farve og fremhæve træets naturlige åremønstre. Røgningen er med til at skabe en mørkere farvetone, som kan variere fra mørkebrun til næsten sort.  Røget eg er populær for sin robusthed og evne til at tilføje karakter og dybde til et rum.

 

Industrial Steel er et design der skaber et råt look. Et stålkøkken kan fremstå mere upersonligt når det står alene uden den røget eg, men kombineret med røget eg er den karakteriseret ved en levende æstetik. En af de store fordele ved en køkkenbordplade i stål er, at den har sin lange levetid.

 

Vil du derimod lige få et indblik i, hvem vi er som køkkenfirma i København, inden du tager en beslutning? Så læs mere her.

Køkkenbordplade af stål i kombination med sort granit

Et stålkøkken i kombinationen Smoked oak industrial steel skaber en unik balance mellem det varme, naturlige og det rå. Denne kombination kan give en køkkenbordplade i stål en følelse af et moderne valg, samtidig med at det tilfører en vis varme og tekstur gennem det røgede eg. 

 

Denne stil er ideel for dem, der ønsker at kombinere moderne elementer med traditionelle naturlige materialer for at skabe et unikt og indbydende rum.

Find os her

Tilmeld nyhedsbrev

Skriv dig op til vores nyhedsbreve her