Butikken holder lukket til og med onsdag den 6. september. Vi ses igen torsdag den 7. september.

Køkken i Mørkt træ

Konkurrencedygtige priser

Mørkt træ til dit næste køkken

Et mørkt køkken produceret i eksempelvis en elegant valnød kan give dybde til rummet, særligt hvis man har et stort rummeligt køkken. Køkkenet er typisk et samlingspunkt for at lave noget god mad, det er derfor vigtigt for mange at have et køkken som man rent faktisk har lyst til at lave mad i, og man derfor ikke vælger den nemme løsning med take-away.

 

En vigtig faktor i eksempelvis et nyt mørkt køkken er selvfølgelig funktionaliteten, men det er for mange også vigtigt at det ser pænt og og nydeligt ud, hvilket vi hos Køkkencenteret CPH synes en elegant valnød gør.

Et mørkt køkken i valnød

Et køkken i mørkt træ kan være produceret i en elegant valnød som skaber en dybde, og de varme farvetoner opbygger en indbydende og luksuriøs atmosfære, som netop er perfekt til et rum, hvor familie og venner samles.

 

Udover at et mørkt køkken i en elegant valnød har et visuelt pænt look, så er den også kendt for sin robusthed, hvilket gør det til et praktisk valg for køkkenskabe og -borde.

 

Vil du gerne vide noget mere om et nyt køkken pris inkl. montering, inden du beslutter dig for hvilket slags køkken du skal vælge? Så kan du netop læse meget mere om dette her

Vi kommer gerne ud til dig for rådgivning og opmåling

Hos Køkkencenteret CPH forstår vi, at processen med at vælge og designe et nyt køkken kan være både spændende og udfordrende. Derfor tilbyder vi en unik service, hvor vi kommer ud til dig. Vi tror på, at den bedste måde at forstå dine ønsker og behov på, er ved at opleve et pågældende rum. Under vores besøg vil vi lave en grundig opmåling og høre om dine ønsker og krav til køkkenets design og funktionalitet.

Kontakt os på telefon 71 96 50 05 eller på mail info@kc-cph.dk allerede i dag, hvis du er interesseret i enten en opmåling, rådgivning eller blot har nogle spørgsmål. 

Du er også meget velkommen til at tage et kig på hvem vi er som køkkenfirma i København, inden du tager en beslutning? 

Find os her

Tilmeld nyhedsbrev

Skriv dig op til vores nyhedsbreve her