Åbningstider:

Tirs:
Ons-fre:

Lør:

 

11.00-16.30
11.00-17.30

11.00-14.00

Butikken holder lukket til og med onsdag den 6. september. Vi ses igen torsdag den 7. september.

Mørkt træ

Konkurrencedygtige priser

Elegant valnød til dit næste køkken

Et mørkt køkken produceret i eksempelvis en elegant valnød kan for mange være tiltalende for øjet, og så er køkkenet typisk et samlingspunkt for at lave noget god mad, som man i fællesskab skal nyde efterfølgende. Det er derfor vigtigt for mange at have et køkken som man rent faktisk har lyst til at lave mad i, og man derfor ikke vælger den nemme løsning med take-away. 

 

En vigtig faktor i eksempelvis et nyt mørkt køkken er selvfølgelig funktionaliteten, men det er for mange også vigtigt at det ser pænt og og nydeligt ud, hvilket vi hos Køkkencenteret CPH synes en elegant valnød gør.

Et køkken mørkt træ i valnød

Et køkken i mørkt træ kan være produceret i en elegant valnød som skaber en dybde, og de varme farvetoner skaber en indbydende og luksuriøs atmosfære, som netop er perfekt til et rum, hvor familie og venner samles. 

 

Udover at et mørkt køkken i en elegant valnød har et visuelt pænt look, så er den også kendt for sin robusthed, hvilket gør det til et praktisk valg for køkkenskabe og -borde.

 

Vil du gerne vide noget mere om et nyt køkken pris inkl. montering, inden du beslutter dig for hvilket slags køkken du skal vælge? Så kan du netop læse meget mere om dette her. 

Valnøddetræ som en naturlig del af køkkenet

Valnøddetræ er et populært valg til et mørkt køkken takket være sin naturlige styrke og holdbarhed, hvilket er essentielt i et rum, der bruges flittigt. Dets rige, mørke farve og iøjnefaldende korn giver et køkken en følelse af varme.  

 

Valnøddetræet gør det også velegnet til både klassiske og moderne køkkendesigns, hvilket giver en tidløs charme. Over tid udvikler valnøddetræ en dybere patina, hvilket tilføjer karakter og dybde til køkkenet, hvilket også medfører, at køkkenet fremstår i mørkt træ. Dette gør valnøddetræ til et fremragende valg for dem, der søger et køkken, der ikke blot er smukt ved installationen, men som også vil udvikle sig og forbedre sit udseende over årene.

 

Ønsker du at bruge Køkkencenteret CPH som dit næste køkkenfirma, så står vi klar til at hjælpe med alt indenfor tilbud og beslutning.

Vi kommer gerne ud til dig for rådgivning og opmåling

Hos Køkkencenteret CPH forstår vi, at processen med at vælge og designe et nyt køkken kan være både spændende og udfordrende. Derfor tilbyder vi en unik service, hvor vi kommer ud til dig. Vi står klar til at yde personlig rådgivning lige der, hvor dit nye køkken skal installeres. 

 

Vi tror på, at den bedste måde at forstå dine behov og visioner på, er ved at opleve rummet sammen med dig. Under vores besøg vil vi foretage en grundig opmåling og diskutere dine ønsker og krav til køkkenets design og funktionalitet. 

 

Kontakt os på telefon 71 96 50 05 eller på mail info@kc-cph.dk allerede i dag, hvis du er interesseret i enten en opmåling, rådgivning eller blot har nogle spørgsmål. 

 

Du er også meget velkommen til at tage et kig på hvem vi er som køkkenfirma i København, inden du tager en beslutning? 

Find os her

Tilmeld nyhedsbrev

Skriv dig op til vores nyhedsbreve her