Butikken holder lukket til og med onsdag den 6. september. Vi ses igen torsdag den 7. september.

MØRKT KØKKEN

Elegante køkkener i mørkt design

Køkken i mørke farver

Køkkener i mørke farver er med til at skabe en enkelthed i rummet, særligt hvis man vælger at holde sit køkken i samme nuancer. 

Hos Køkkencenteret CPH er vi opmærksomme på at, et valg af et nyt køkken, ikke kun handler om selve designet, men også den funktionelle del i forbindelse med brugen af køkkenet. 

Udforsk et stilfuldt mørkt eller sort køkken

Vores udvalg af køkkener i mørke farver, herunder mørkt træ og mørkeblå køkken designs, tilbyder en dybde og karakter, som er med til at give ro til madlavningen.

 

Er du på bar bund og ikke ved hvor du skal starte i forhold til et nyt køkken, så hjælper vi dig også med at få inspiration.

6000 | Black Satin Lacquer: En definition af moderne luksus

“6000 | Black Satin Lacquer” skaber dybde, et mørkt look, og medfører tidløshed, der kan komplementerer hvilken som helst boligindretning. 

 

Selve “Satin Lacquer” går i spænd med en lak, der giver en glat, men ikke helt højglanset overflade. Satinlak har en let glans, der er mere afdæmpet end højglans, men mere reflekterende end en mat finish. Denne type lakering er ofte værdsat for sin evne til at give køkkenet et moderne udseende, samtidig med at det er relativt nemt at vedligeholde.

Kvalitet og service hos Køkkencenteret CPH

Som dit køkkenfirma har vi ikke kun fokus på at tilbyde diverse designmuligheder, men også en service, der gør processen med at vælge dit nye køkken så let og overskuelig som muligt. 

 

Vi giver dig muligheden for at læse meget mere om vores køkken priseksempler, da der ikke er et entydigt svar til hvad man kan forvente prisen på et køkken vil være, da det afhænger af forskellige faktorer som størrelse, kvalitet og meget mere.

 

Vi forstår, at pris kan være en vigtig overvejelse. Derfor tilbyder vi at give oplysninger omkring nyt køkken pris inkl. montering, så du let kan tage en beslutning.

Besøg vores køkkenbutik og udforsk vores mørke køkkener

Vi inviterer dig til at besøge vores showroom på Ordrupvej 62B, 2920 Charlottenlund, og eksempelvis se vores “6000 | Black Satin Laquer” samt vores andre mørke køkken designs, såsom et mørkeblåt køkken, eller et køkken produceret i mørkt træ. 

 

Kontakt os

Lad os hjælpe dig med at gøre dit nye køkken til dit nye yndlingssted i dit hjem.

Kontakt Køkkencenteret CPH på telefon 71 96 50 05 eller på mail info@kc-cph.dk allerede i dag for at starte din rejse mod dit nye køkken

Find os her

Tilmeld nyhedsbrev

Skriv dig op til vores nyhedsbreve her