Butikken holder lukket til og med onsdag den 6. september. Vi ses igen torsdag den 7. september.

Moderne køkken landstil

Moderne landkøkken - mange forskellige farvekombinationer

Er du på udkig efter et moderne landkøkken? Så er du kommet til det rette sted. Vi hos Køkkencenteret CPH har et stort udvalg af unikke og bæredygtige køkkener i moderne landstil, som kan give dit hjem en smuk indretning eller en charmerende atmosfære. 

 

Vi har oplistet nogle gode grunde til at købe et moderne landkøkken fra Køkkencenteret CPH:

  • Fleksibelt og funktionelt: Et moderne landkøkken tilbyder en bred vifte af materialer og designs, der passer til enhver smag, som skaber en unik stemning.

  • Klassisk og tidsløst: Den moderne landstil er alsidig og altid aktuel, den er nem at kombinere med alle stilarter, farver og materialer.

  • Smart og bæredygtigt: Vælg blandt utallige farve muligheder, inklusiv et spektrum af hvide nuancer fra NCS farvekortet, for et moderne og elegant landkøkken.

  • Ideelt for hjemmet: Et moderne landkøkken er både smukt og praktisk, perfekt til at skabe en indbydende følelse for hele familien, samtidig med at det er et bæredygtigt valg.

Moderne køkken i Toskana kaschmir stil

Kan du lide idéen om et køkken, der kombinerer det hyggelige fra landet med et moderne twist? Så er vores “Toskana i kaschmir” model lige noget for dig.

 

Hos Køkkencenteret CPH har vi specialiseret os i at skabe køkkener, der får dig til at få en hjemmelig følelse, når du træder ind i rummet. Og med “Toskana i kaschmir” får du dette, og du kan ovenikøbet tilpasse det, så det passer perfekt til dit hjem og din stil.

 

Kan du derimod godt lide tanken om at skræddersy dit kommende køkken, så vil vi råde dig til at tage et kig på vores Häcker køkkener.

Kom forbi vores køkkenbutik

Hos Køkkencenteret CPH er vi ikke bare et køkkenfirma; vi er dine partnere i at få skabt et drømmekøkken til dig. Vi er opmærksomme på at et nyt køkken er en stor beslutning, både i forhold til stil og pris. Derfor står vi klar til at hjælpe dig med alt fra design til montering, så du får præcis det køkken, du drømmer om. 

 

Er du nysgerrig på at vide mere om nyt køkken pris inkl. montering? Så er vi også behjælpelige med det. 

 

Kom endelig forbi vores køkkenbutik på Ordrupvej 62B, 2920 Charlottenlund, og lad os vise dig, hvordan et moderne landkøkken kan se ud. Du er også velkommen til at blot at kontakte os på telefon 71 96 50 05 eller på mail info@kc-cph.dk allerede i dag, hvis du skulle have nogen spørgsmål.

Mørke skabe til køkken

Find os her

Tilmeld nyhedsbrev

Skriv dig op til vores nyhedsbreve her