Butikken holder lukket til og med onsdag den 6. september. Vi ses igen torsdag den 7. september.

Lyst og hvidt køkken

Bredt udvalg af lyst eller hvidt køkken

Hos Køkkencenteret CPH forstår vi, at et hvidt eller lyst køkken ikke blot er et valg af farve – men at det har stor betydning for ønsket om ens kommende køkkendesign.

 

Vores udvalg af højglans og matte finish, kombineret med forskellige grebsfrie køkkener med indbygget belysning, åbner op for et hav af muligheder.

 

Uanset om du søger et minimalistisk design eller et mere traditionelt udtryk, er vi sikre på at vi har et køkken der lever op til dine ønsker og forventninger.

Lyst køkken i høj kvalitet og forskellige design i alle prisklasser

I vores køkkenbutik på Ordrupvej 62B, 2920 Charlottenlund, præsenterer vi et bredt udvalg af køkkener i alle prisklasser. Vi tror på, at kvalitet og design skal være tilgængeligt for alle, og derfor tilbyder vi løsninger, der passer til ethvert budget.

 

Vi sørger for at kunne tilbyde et udvalg, så vi både kan ramme den prisbevidste til den mere luksuriøse målgruppe. Vores hvide og lyse køkkener er designet til at imponere og inspirere. Et lyst køkken kan også være med til at skabe en lethed i et rum.

Personlig rådgivning og skræddersyede løsninger hos Køkkencenteret CPH

Som dit foretrukne køkkenfirma sørger vi for at gøre vores til at hjælpe dig med at realisere dit drømmekøkken.

I vores køkkenbutik vil du som kunde opleve at møde erfarne designere, som står klar til at tilbyde personlig rådgivning, så vi sammen kan skabe et køkken, der ikke blot opfylder dine behov, men også overgår dine forventninger.

Vi tager os tid til at forstå dine ønsker og præferencer, så resultatet bliver præcis, som du drømmer om.

Pris og montering – En del af vores service

Hos Køkkencenteret CPH er vi opmærksomme på, at et nyt køkken er en stor investering. Derfor er vi gennemsigtige med vores priser, hvilket betyder at vi giver dig mulighed for at dykke ned hvad et nyt køkken pris inkl. montering vil ligge på, samt give indsigt i yderligere detaljer.

 

Når du vælger et køkken fra Køkkencenteret CPH, får du ikke kun et smukt køkken – du får også en fuld servicepakke, der sikrer en problemfri installation.

Besøg vores køkkenbutik og se vores udvalg af hvide farver

Kom endelig forbi vores køkkenbutik, som er placeret i Charlottenlund, her vil du kunne se et bredt udvalg af modeller som enten er helt hvidt eller lyst køkken. 

 

Er du derimod interesseret i et mørkt køkken? Så har du også dette iblandt vores udvalg. 

 

Under alle omstændigheder, så står vi klar med åbne arme for at hjælpe dig, med at komme frem til det helt rette køkken for dig og imødekomme dine ønsker

Find os her

Tilmeld nyhedsbrev

Skriv dig op til vores nyhedsbreve her