Butikken holder lukket til og med onsdag den 6. september. Vi ses igen torsdag den 7. september.

KUNDEHISTORIE FRA LOTTE

Vores kunde Lotte er et perfekt eksempel på, hvordan vi hos Køkkencenteret CPH kan levere specialtilpassede løsninger, der passer til netop dine behov.

Lotte ønskede sig mere plads. Med både køkken og stue i ét rum på 35m2, hvor der er 3,5 m til loftet, var pladsen blevet for trang og kvadratmeterne skulle udnyttes på en bedre måde. 

Hendes oprindelige køkken var i det ene hjørne af stuen, med en vask og et par skabe gemt bag en bardisk, der gik ud fra væggen.

Vi foreslog Lotte at bibeholde køkkenet i det samme hjørne, men som et vinkelkøkken. Det vil sige, at hele køkkenet kommer ind langs væggen, hvilket giver mere luft og plads og får resten af rummet til at syne større.

Når man arbejder med et rum, der har 3,5 m til loftet, ville det næsten være synd, ikke at udnytte pladsen. I stedet for at have skabe i normalhøjden på 220 cm, anbefalede vi derfor at udnytte den fulde højde i rummet, og få skabe der går helt op til loftet. På denne måde har Lotte fået en masse opbevaringsplads, som er ideelt til alle de redskaber man ikke står og skal bruge til hverdag.

Vores designer rådgav og hjalp Lotte med at finde frem til lige præcis de elementer, der skulle være i køkkenet, og fik det tegnet op, så det passede til netop hendes behov.

Herefter kom alt det praktiske. Lotte valgte også at få ordnet gulvet, når nu renoveringen var i gang. Både det gamle køkken og gulvet blev derfor fjernet. VVS’eren kom og flyttede på vandrørene, så de passede til det nye køkken og elektrikeren fik flyttet kontakter og lavet nye installationer. Det nye gulv blev lagt og dækket af, mens maleren malede både loft og vægge.  

Herefter vendte vi retur og satte det nye køkken op. 

I dag står Lotte med et smukt og funktionelt køkken, der fungerer lige efter hendes behov.

Lad os hjælpe dig med dit drømmekøkken


Vi tilbyder et stort udvalg af kvalitetskøkkener fra tyske Häcker, så du kan få lige det køkken du drømmer om. Har du brug for rådgivning og vejledning?

Find os her

Tilmeld nyhedsbrev

Skriv dig op til vores nyhedsbreve her