Butikken holder lukket til og med onsdag den 6. september. Vi ses igen torsdag den 7. september.

Black Oak

Sort køkken i eg

Når du vælger et sort køkken fra Køkkencenteret CPH, vil du opleve at kunne få fat i et unikt design, som funktionelt kan tilpasses vores kunders enkelte behov og ønsker.

 

Vores sortiment af Häcker Kitchens er kendt for deres eksklusive og imponerende designs, der medfører et enkelt og tidsløst udtryk til ethvert hjem. Med et sort køkken fra os, får du et rum, der skiller sig ud og gør et varigt indtryk.

Holdbarhed og kvalitet med et køkken i Black oak

Hos Køkkencenteret CPH gør vi en stor dyd ud af at fokusere på kvalitet, som er nøgleordet hos Häcker Køkkener. Der bruges materialer og arbejdsmetoder af højeste kvalitet, hvilket sikrer, at dit køkken ikke kun ser fantastisk ud, men også holder i mange år. Mørkt eller sort køkken er praktisk, da det er mindre tilbøjeligt til at vise pletter og ridser, hvilket gør det ideelle for travle husholdninger.

 

Er du interesseret i at vide hvad et nyt køkken pris inkl. montering ligger på, inden du kaster dig ud i et større køkkenprojekt?

Hyggelige og behagelige omgivelser med et køkken i sort

Et sort køkken fra Køkkencenteret CPH skaber en rar og dyb følelse, der inviterer til hygge og samvær. Den mørke farve skaber en intim og indbydende stemning, hvilket er med til at gøre køkkenet til et af de mest behagelige steder i dit hjem.

 

Vi hos Køkkencenteret CPH kan godt lide at anbefale vores kunder materialer til deres køkken, som de kan se sig selv stå og bruge mange timer på madlavning ved, som eksempelvis et mørkt eller sort køkken i eg.

 

Er du derimod mere interesseret i et køkken i moderne landstil? Så har vi også et udvalg af dette.

Et køkken i black oak fra Køkkencenteret CPH

Et køkken i sort træ fungerer som en perfekt baggrund til at fremhæve dristige og levende farver. Hvis du har valgt at gøre brug af farverige køkkenredskaber eller dekorative elementer, vil et sort køkken virkelig få disse til at poppe og skabe et godt sammenhængende visuel look.

 

Ønsker du at gøre brug af Køkkencenteret CPH til dit næste køkkenprojekt, så står vi klar til at hjælpe dig med både tilbud og beslutning.

Find os her

Tilmeld nyhedsbrev

Skriv dig op til vores nyhedsbreve her